Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Një mace e paparë: ç’e bën të tillë?

Macet dihet që janë të lidhura fort me hapësirën në të cilën ata jetojnë dhe hezitojnë ta lënë atë.

Shumica e maceve, nëse mund të zgjedhin, preferojnë të qëndrojnë në komoditetin e shtëpisë së tyre sesa të shkojnë në një udhëtim me pronarin ose të fillojnë një aventurë.

Por kjo nuk vlen për macen origjinale me emrin Katodë. Për gjashtë vjet tani, ajo dhe pronari i saj Rémy Vicarini kanë filluar lloje të ndryshme aventurash, nga ngjitja, çiklizmi te parashutimi.

Fotografi të lezetshme të aventurave të tyre kanë çarmatosur shumë në rrjetet sociale dhe kjo mace është bërë një sensacion në internet.

Në disa fotografi interesante ju keni mundësinë të përjetoni një pjesë të vogël të atmosferës nga aventurat e tyre. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts