Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Biden në zi për humbjen e Champ-it: Edhe i sëmurë e tundte bishtin!

Champ-i gjerman i Biden-it vdiq sot në moshën 13 vjeç.

Presidenti amerikan shkroi në një post emocional në Twitter se Champ ishte në gjendje të keqe shëndetësore gjatë muajit të kaluar.

“Sot kemi zemra të rënda, sepse po ju bëjmë të ditur të gjithëve se Champari ynë i dashur gjerman vdiq i qetë në shtëpi. Ai ka qenë shoqëruesi ynë i vazhdueshëm, i çmuar për 13 vitet e fundit dhe është adhuruar nga e gjithë familja Biden.

Edhe kur fuqia e Champ u dobësua në muajin e tij të fundit të jetës, kur hynim në dhomë ai menjëherë ngrihej, tundte bishtin dhe na shtynte ta kruanim pas veshit ose në bark. Kudo që të ishim, ai donte të ishte me ne dhe gjithçka do të bëhej më mirë menjëherë kur ai ishte pranë nesh,” shkroi Biden në llogarinë zyrtare presidenciale në Twitter.

Si një kujtesë, familja Biden ka një bari tjetër gjerman, Majorin. Majori tashmë ka kafshuar disa herë anëtarët e stafit të Shtëpisë së Bardhë dhe është kthyer në shtëpinë e familjes Biden në Deleware. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts