Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Aliu: ç’u bënë flokëve ky parukier mizor në Pakistan? (pamje)

Njerëzit që vijnë në sallonin e flokëve në Ali Abbas në qytetin pakistanez të Lahore duhet të jenë të gatshëm për gjithçka.

Për shkak se ky floktar është çdo gjë tjetër veçse i zakonshëm – ai i shkurton flokët klientëve me thikë, çekiç ose daltë, dhe e ka zakon të djegë flokët para se të modelojë.

Abbas ka përdorur këto teknika të pazakonta të prerjes së flokëve, të cilat u bënë hit në Lahore, që nga viti 2016.

“Mendova se duhet të bëja diçka ndryshe për të tërhequr më shumë klientë,” tha Abbas.

“Çdo ditë përpiqem të gjej mënyra të reja për të prerë. Kur fillova të përdor një çekiç ose thikë, ishte një eksperiment që e praktikova për vite me radhë,” tha Abbas.

“Përgjigja ka qenë shumë e mirë, por në fillim klientët ishin të frikësuar,” tha ai, klienti i të cilit Arooj Bhatti pretendon se i pëlqen trajtimi i tij sepse, siç thotë, flokët i rriten më shpejt. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts