Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Intervista

Dossier

Një rekord botëror vaksinimi që nisi nga Kosova: ç’ndodhi në Jugosllavinë e Titos në pranverë të 72-it

Më pak se 50 vjet më parë, prania e virusit të lisë u konfirmua në territorin e ish-Jugosllavisë. Mjekët në atë koh...

DENONCIMI/ Historianë hebrenj: një plaçkitje për turp para dhe gjatë themelimit të Izraelit

Policia hebreje dhe civilët plaçkitën pronat e palestinezëve të zhvendosur në 1948. Një historian izraelit tani tre...

Kulturë & Media

Pse “Fiset e Europës” po ndiqen më me kërshëri në Netflix?

Në mes të dhjetorit, Netflix lëshoi ​​një trailer për serialin e ri post-apokaliptik “Fiset e Evropës”, i cili...

Bota & Rajoni

Sport

Shkencë & Jetë

WhatsApp shtyn ndryshimet në kushtet e përdorimit

WhatsApp ka njoftuar se po shtyn me tre muaj ndryshimet në kushtet e përdorimit, pasi përdoruesit shprehën fri...