Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Rama i përgjigjet rebelizmit vlonjat për muzikën: ndotja juaj, deri në 23.00!

Kryeministri Rama lajmëroi zgjatjen deri në 23.00 të orës policore për muzikën, gjithsesi duke zgjedhur një gjuhë paksa përçmuese ndaj atyre që xhiron ditore e kanë bazuar te muzika.

Me shkak protestën në Lungomare, Rama shkroi:

“Protestë në Lungomare për muzikën?

1.Lungomare s’ka muzikë po ndotje akustike të tmerrshme ku përzihen dhjetra linja burime menjëherë

2.E drejta e atyre që duan zhurmë muzikore tërë natën nuk fiton dot mbi tē drejtën e atyre që natën duan zhurmën e detit.

3.Siç është lajmëruar, nga data 20 korrik muzika do të ndalet në 23.00 në çdo zonë turistike të banuar dhe kush do të kërcejë e të këndojë tërë natën po të dojë, le të organizohet në natyrë, në pika ku nuk shqetëson njeri – si në tërë botën e civilizuar turistike“. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts