Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Disa foto mbresëlënëse të ditës së parë dhe të fundit të shkollës

Kujtimet e shkollës për çdo njeri janë të shumta. Është bërë gati traditë që të gjithë prindërit u bëjnë fëmijëve të tyre një foto kur shkojnë ditën e parë në shkollë. Kjo traditë vijon për vite me radhë, deri sa fëmija pretendon se është i rritur dhe nuk ka më nevojë që ta shoqërojë prindi ditën e parë të shkollës.

Këtu prishet rituali, por kjo nuk do të thotë që një foto të mos bëhet edhe ditën e fundit, pasi mbyllet cikli arsimor dhe nis një tjetër etapë në jetë.

Në fotot e mëposhtme, këta persona kanë zgjedhur të mbajnë përjetë një kujtim të mirë të këtyre ditëve të veçanta dhe kanë mundur të realizojnë disa foto mbresëlënëse. Shikojini. Me disa do të qeshni e me të tjera do të mendoheni se sa shpejt kalon koha./tesheshi.com/

16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

 

auto pjese dak

Related posts