Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Vendimi: Shqipëria e Turqia, njohje e ndërsjelltë patentash

Turqi vendosi të njoh patentat shqiptare. Ishte qeveria ajo që nënshkroi marrëveshjen mes dy vendeve, e cila i hap rrugë njohes së lejeve të drejtimit, e cila do jetë e ndërsjelltë.

“Miratimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së republikës së Turqisë, për njohjen e ndërsjellë dhe shkëmbimin e lejeve të drejtimit Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të nenit 19, të ligjit nr.43/2016, “Për marrëveshjet ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë”, me propozimin e ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë, Këshilli i Ministrave.

Miratimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Turqisë, për njohjen e ndërsjellë dhe shkëmbimin e lejeve të drejtimit, sipas tekstit që i bashkëlidhet këtij vendimi”, thuhet në vendimin e Këshillit të Ministrave. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts