Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Prag-Ramazani: përgjigjja e një imami mbi pyetjen “a lejohet vaksinimi nën agjërim?”

Besimtarët muslimanë e nisin këtë Ramazan me dilemën nëse lejohet apo jo vaksinimi teksa je duke agjëruar.

Për këtë, imami i njohur i Tiranës, Ahmed Kalaja, dha këtë përgjigje për TCH:

“Ne e kemi sqaruar që nuk prishet nga agjërimi se nuk konsiderohet ushqyese e si pasojë nuk e prish agjërimin”.

Shqipëria ndodhet në proces vaksinimi dhe ndër shumë njerëz që po vaksinohen janë dhe muslimanë. Këta të fundit përballen për herë të parë në një muaj agjërimi me këtë fushatë shëndetësore. /tesheshi.com/   

auto pjese dak

Related posts