Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Interesante: Rusia me listë të shteteve armike, vetëm dy!

Rusia i ka futur Shtetet e Bashkuara dhe Republikën Çeke në listën e shteteve armike, duke qenë njehërësh vendet e vetme në këtë listë.

Sipas asaj liste, misionet diplomatike amerikane në Rusi nuk mund të punësojnë staf lokal, ndërsa çekët mund të punësojnë deri në 19 persona.

Më parë, Ministri i Jashtëm rus Sergej Lavrov tha se lista do të “rishikohet periodikisht” dhe se qeveria do ta zgjerojë atë bazuar në një “analizë të thellë të situatës” dhe nëse Rusia e sheh “mundësinë e zhvillimit të dialogut me ta mënyrë tjetër”. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts