Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Dr. Fauci këshillon: Vaksinimi nuk është një biletë udhëtimi falas!

Telefoni i Dr. William Schaffner nuk ndalet së rëni, si dhe posta e tij, është plot me pyetje.

Personat që janë vaksinuar dhe që kanë marrë një dozë të dytë të vaksinës Moderna ose Pfizer COVID-19, ose pas dozës së parë të Johnson & Johnson, kanë shumë pyetje për këtë profesor të sëmundjeve infektive në Universitetin Vanderbilt.

“Unë po përpiqem t’u përgjigjem të gjitha pyetjeve, duke marrë parasysh shumë njerëz të shqetësuar dhe kuriozë. Ata thjesht duan të dinë se çfarë është më e mira për mjedisin tonë,” tha Schaffner.

Këshillat që do të lexoni më poshtë duhet të inkurajojnë njerëzit të vaksinohen, si dhe të jenë të kujdesshëm pas vaksinimit dhe të përpiqen të ndryshojnë mendimet e njerëzve që nuk duan të vaksinohen:

Ende nuk rekomandohet të hiqni maskën dhe është e nevojshme të ruani një distancë midis njerëzve.

Maskat ndihmojnë shumë, pasi nuk ka asnjë garanci se njerëzit e vaksinuar nuk mbajnë virusin në hundë ose në fyt – një virus që mund të jetë i rrezikshëm për njerëzit e pavaksinuar.

“Duhet theksuar se vaksinimi nuk është një ‘biletë falas’ për udhëtime,” tha Dr. Anthony Fauci për CNN Global Town Hall.

Drejtori i Institutit Kombëtar për Alergji dhe Sëmundje Infektive tha se lejohen udhëtimet e nevojshme, por gjithashtu se ai nuk dëshiron që njerëzit të mendojnë se këshillat e tjera nuk vlejnë për ta, nëse janë vaksinuar. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts