Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Artistja Malena Valcarcel shndërron librat e vjetër në vepra arti

Malena Valcarcel është një e lexuese e rregullt dhe ka qenë gjithmonë e tillë.

Dashuria e saj për librat e ka shtyrë që librat e vjetër dhe të papërdorshëm t’i kthejë në vepra arti për të përcjellur një formë motivimi dhe tërheqje vëmendje për rëndësinë e librave dhe të leximit.

Ajo ka përdorur si kanavacë libra të vjetur, të hedhur tutje dhe të lënë  në harresë.

Shumicën e këtyre librave ajo i ka shpëtuar nga koshat e plerave, nga trotuaret ku shiten libra të dorës së dytë apo dhe nga qoshet e biblotekave dhe librarive të braktisur për t’u lënë vend librave të rinj. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts