Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Washington Post citon James Jefrrey-n: ja kush është Erdogan

Washington Post i SHBA shkroi për suksesin e Turqisë në fushën e mbrojtjes me mjete ajrore pa pilot të armatosura të prodhuara në vend (SIHA).

Gazeta raportoi se Turqia kishte ndryshuar rrjedhën e luftës civile në Libi dhe se ajo kishte ndaluar sulmet e regjimit sirian.

Suksesi i SIHA në lidhje me shpërndarjen e ndihmës humanitare në Idlib, si dhe suksesi e epërsia që Azerbajxhani pati mbi Armeninë, u theksuan gjithashtu në një shkrim.

Artikulli vuri në dukje se Presidenti Erdogan, duke u mbështetur në suksesin e SİHA në fushën e mbrojtjes, nuk e pranoi kërcënimin e sanksioneve nga Shtetet e Bashkuara dhe deklaroi: “Qëllimi ynë është të jemi një vend që nuk ka nevojë për askënd”.

Washington Post citoi gjithashtu James Jeffrey, të dërguarin special të SHBA për ISIS dhe një ish-të dërguar special për Sirinë, të thoshte:

Operacionet turke jashtë vendit kanë dëmtuar entuziazmin e Rusisë në Siri dhe Libi. Erdogan frikëson të gjithë në Lindjen e Mesme. Lideri turk është i paparashikueshëm dhe shumë i vendosur. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts