Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Shtimi frenetik i infektimeve, apeli nga Dr.Arjan Harxhi: ku gjendet përgjegjësia e ku zgjidhja (video)

Duke parë shtimin frenetik të infektimeve në Shqipëri pas ndëprerjes së masave kufizuese, është mjeku Arjan Harxhi ai që ka përcjëllë një apel ndërgjëgjësues për publikun.

Me sëmundjet infektive është shumë e rëndësishme të dihet që çdo fushë ka përgjegjësitë e veta dhe duhet ta rishikojë këtë lloj pozicioni, përgjegjësitë që kanë institucionet shtetërore, që ka shoqëria, që ka individi sa i përket kujdesit të parandalimit por edhe për të parë sesi do të jetë pozicioni i secilit prej këtyre në të ardhmen e afërt, afatmesme dhe afatgjatë”, u shpreh Dr. Harxhi. /tesheshi.com/

Mesazhi i plotë:

Mesazh ndërgjegjësues Esazh n

“Gjithësecili ka përgjegjësi e veta, përsa i përket kujdesit dhe parandalimit të #COVID19. Edhe sjellja individuale është shumë e rëndësishme – Ju lutem dëgjoni apelin e prof. Arjan Harxhit nga spitali infektiv. Me kujdes çdo ditë, e mundim 🤜#COVID19🤛

Posted by Ogerta Manastirliu on Sunday, June 28, 2020

auto pjese dak

Related posts