Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

“Po të dëgjoj”: Basha, një drekë me halleshumë në Elbasan (video)

Kreu demokrat Basha ofroi një tjetër video në kuadër të fushatës së tij të re komunikative “Po të dëgjoj”.

“Ne Elbasan, me punëtorët dhe hallet e tyre të përditshme. Ekonomia, punësimi, braktisja e vendit janë plagët që dhembin më shumë edhe këtu. Hallet e përditshme të këtyre njerëzve ende nuk e kanë zbehur shpresën se së bashku do ta bëjmë Shqipërinë një vend më të mirë”, shkruan njeroi që drejton opozitën shqiptare.

Ai, bashkëbisedimin e pati në formën e dreke të përbashkët, ku vlerësoi dhe gatimin, duke veçuar paçën. /tesheshi.com/  

#PotëDëgjoj

Ne Elbasan, me punëtorët dhe hallet e tyre të përditshme. Ekonomia, punësimi, braktisja e vendit janë plagët që dhembin më shumë edhe këtu. Hallet e përditshme të këtyre njerëzve ende nuk e kanë zbehur shpresën se së bashku do ta bëjmë Shqipërinë një vend më të mirë.#PotëDëgjoj

Posted by Lulzim Basha on Monday, February 17, 2020

auto pjese dak

Related posts