Një foto malli: Lu në një tjetër vend, por me të njëjtin tip

Katër muaj pasi la Tiranën, për të cilën, ashtu si dhe për Shqipërinë shfaqi keqardhje që po i linte, madje shoqëruar dhe nga shpërfaqja e një dëshirë për të jetuar këtyre anëvem ish-ambasadori Lu ka nisur të bëjë të njëjtën gjë dhe në Kirgistan, atje ku është emëruar.

Ai ka dalë nga zyra dhe me profilin e njeriu aktiv e aspak burokrat, ka dalë në terren.

Lu ka qenë në një kompleks për prodhimin e qumështit, së bashku me presidentin e vendit Sooronbay Jeenbekov.

Në Shqipëri ai la pas si shenjë reformën në drejtësi, duke krijuar jo pak armiq nga ata që s’e deshën atë nga radhët e politikës. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts