Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Mona Shindy, kjo është kapitenia e famshme e Marinës Mbretërore Australiane

Kapitenia Mona Shindy, është gruaja më e suksesshme muslimane në Marinën Australiane Mbretërore dhe drejtore e Qendrës për Mbrojtje dhe Studime Strategjike në Kolegjin Australian të Mbrojtjes në Canberra.

Mona lindi në Egjipt dhe u transferua me familjen në Australi kur ishte 3 vjeçe. Babai i saj vdiq kur ishte 14 vjeçe. Ajo u bashkua me Marinën Mbretërore në 1989 kur mbaroi studimet në inxhinierinë ushtarake.

Mona filloi të veshë hixhabin në 2014.

Një vit më vonë, asaj iu dha njohja më e lartë në Marinën Mbretërore, dhe në të njëjtin vit ajo u emërua Biznesmene e Vitit për aftësitë e saj në ndërtimin e urave midis komunitetit musliman dhe Marinës. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts