Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Klerikët shqiptarë, jo fat serb: Pas Janullatosit, dhe Frendo shërohet nga COVID-i

Pas Janullatosit, COVID-it ia ka hedhur dhe  kreu i katolikëve shqiptare, George Frendo, që dhe ky, siç kreu ortodoks në Greqi, vedosi të kurohej jashtë, në Itali.

“Falenderoj Zotin se së shpejti do të jem përsëri me grigjën time. Larg grigjës jam ndjerë si kokë pa trup. Gëzohem se mund të vazhdoj të kremtoj kohën e Ardhjes, në përgatitje për Krishtlindjen, bashkë me popullin tim. Kjo periudhë ka qenë për mua një eksperiencë e dhimbshme…”, shkroi Frendo në një mesazh.

Dhe, duke llogaritur faktin që nga COVID-i u shërua dhe një tjetër klerik i njohur musliman, Myftiu Sytari, ngjan si koiçidencë fatlume ajo që klerikët në Shqipëri, sidomo Janullatos e Frendo, në moshë të thyer, nuk patën fatin e atyre serbë, Iriniej e Amfilohijes, larguar nga kjo botë prej koronavirusit. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts