Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Kjo mund të ndodhë me ju në një autostradë gjermane: pse një gjobë prej 1.500 euro, në vend të 20 euro?

Administrata e Policisë së Franconisë së Epërme, një rajon në shtetin federal gjerman të Bavarisë, postoi në faqen e saj në Facebook një rast interesant të shkeljes së ligjit që ndodhi në prill, dhe këto ditë ajo pati një epilog gjyqësor.

Policia ka publikuar pamjet e një BMW X5 që shpejton 11 km / orë më shpejt sesa lejohet në vendin e radarit. Një gjobë prej vetëm 20 eurosh është parashikuar për këtë vepër në Gjermani. Megjithatë …

Videoja tregon se shoferi, duke kaluar pikën e kontrollit të shpejtësisë, ngriti gishtin e mesëm drejt kamerës. Policia nuk e pëlqeu aspak gjestin e vrazhdë të shoferit, kështu që ata dërguan një raport në gjykatë.

Një aktgjykim mbërriti në fillim të gushtit: shoferi 26-vjeçar u urdhërua të paguante 1500 euro për një gjest të pahijshëm, të cilit duhet t’i shtohej dhe një muaj ndalimi i drejtimit. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts