Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Kështu duhej të kishte përfunduar filmi kult “Titanic”, por regjisori ndërroi mendje (video)

“Titanic”, filmi i famshëm i regjisorit të njohur James Cameron, ndërsa ishte xhiruar morri famë dhe si filmi më i shtrenjtë ndonjëherë, me një buxhet prej 200 milion dollarë, dhe më pas u bë filmi i parë në histori që fitoi 1 miliard dollarë.

Një histori dashurie në këtë film, një tip “Romeo dhe Juliet në anije”, askush nuk mendon se do të kishte qenë më i bukur nëse përfundimi do të kishte qenë ndryshe … dhe ai ishte, thjesht i vendosur në montazh.

Siç ndodh zakonisht, janë filmuar disa skena alternative dhe në varësi të reagimit të audiencës ndaj disa shfaqjeve, është zgjedhur më e mira.

Këtë herë, Cameron hoqi dorë nga ky fund, sepse gjykoi se dialogu nuk ishte më i miri dhe se ai nuk përshtatej me pjesën tjetër të “Titanic”-ut. /tesheshi.com/

The End Of The Titanic You Never Watched!

The End Of The Titanic You Never Watched!

Posted by Future Goals on Monday, 30 September 2019

auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com