Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

FOTO/Skulptura gjigante të bëra me lule, qyteti i lindjes së Van Gogh kujton artistin në një mënyrë të veçantë

Në qytetin holandez të Zundertit zhvillohet një paradë skulpturash të dekoruara ekskluzivisht me lule dhe çdo vit ka tema që i referohen një personazhi të caktuar, të ndryshëm nga i pari. Këtë vit parada është zhvilluar më 6 dhe 7 shtator, e i është dedikuar të madhit Vincent Van Gogh, i cili ka lindur në këtë vend 162 vite më parë.

Karrocat janë realizuar nga vullnetarë të ndarë në 19 skuadra, të cilët kanë mbledhur dhe realizuar skulptura të përmasave dhe natyrave të ndryshme, siç mund ta shikoni edhe nga fotot më poshtë.

Kursi Zundert, kështu quhet manifestimi, i cili është krijuar për herë të parë në vitin 1936 me qëllimin e vlerësimit të vlerësimit të Dalias, lules më të kultivuar në këtë zonë./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts