Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

FOTO/10 rezidencat presidenciale më të bukura në botë, edhe një e themeluar nga një shqiptar

A e keni menduar ndonjëherë se cilat janë rezidencat presidenciale më të bukura në botë, në të cilën jetojnë çdo ditë krerët më të mëdhenj të shteteve? Portali theestle.net ka bërë një renditje të këtyre rezidencave. Mes tyre është edhe një e cila është ndërtuar nga një shqiptar. Klikoni e lexoni më poshtë për të kuptuar për çfarë bëhet fjalë.

Shtëpia e Bardhë, Washington – SHBAShtëpia e Bardhë, Washington - SHBA

Pallati presidencial në Dushanbe, Taxhikistan2. Pallati presidencial në Dushanbe, Taxhikistan

Pallati presidencial Kazakistan.Pallati presidencial Kazakistan.

Pallati Presidencial i njohur si “Akorda” është vendi i Presidentit kazak. Ai ndodhet në kryeqytetin Astan. Është ndërtuar brenda tri vitesh dhe zyrtarisht është hapur në vitin 2004. Është ndërtuar nga Mabetex Gruop, themeluar nga Behgjet Pacolli, Presidenti i tretë i Kosovës dhe ish kryeministër i Kosovës.

Abu Dabi4. Abu Dabi

Pallati presidencial Pragë, Republika Çeke5. Pallati presidencial Pragë, Rep.Çeke

Kremlin, Moskë6. Kremlin, Moskë

Oguzkhan Palace, Turkmenistan7. Oguzkhan Palace, Turkmenistan

Pallati Presidencial Kamerun8. Pallati Presidencial Kamerun

Pallati Presidencial Tajvan9. Pallati Presidencial Tajvan

Pallati Presidencial Kinë /tesheshi.com/10. Pallati Presidencial Kinë

auto pjese dak

Related posts