Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Fantastike! Artisti i autoportreteve në pafundësi…

Shumë artistë kënaqen të bëjnë auto portrete, por kjo gjini ka një kthesë të papritur.

Një seri sosh të të riut Seamus Wray kanë fituar zemrën e internetit.

Artisti me qendër në Chicikago filloi me një autoportret vaji në kanavacë. Më vonë u shndërrua në diçka të re. Në një seri prej pesë veprave të artit, Seamus pikturoi veten duke pikturuar veten …

 

“Fillova të pikturoja në moshën 2 ose 3 vjeç. Prindërit e mi më vendosën në një karrige të lartë me laps dhe një furçë,” i tha Seamus.

Padyshim që doli mirë.

“Unë kam pikturuar gjithmonë portrete të vetvetes, me qindra ndër vite. Kjo tani ishte një zgjatje natyrore e kësaj. Unë e dua idenë e pafundësisë,” tha ai.

Artisti ndau çdo autoportret në Reddit, ku mblodhën një numër të madh pëlqimesh.

Artisti i ri nuk e priste që autoportretet të jenë kaq virale, dhe ai është i lumtur për këtë.

Ai synon të vazhdojë me këtë risi artistike. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts