Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Epokë e re për Viber: nis nga Ukraina

Viber prezanton mundësinë e pagesës në “chat-bots”, kështu që përdoruesit do të jenë në gjendje të përdorin këtë aplikacion për të blerë mallra dhe shërbime, duke paguar përmes Google Pay ose zgjidhjeve të tjera të disponueshme të e-portofolit celular.

Ukraina është zgjedhur të bëhet vendi i parë në të cilin do të aktivizohet ky funksion, ndërsa aplikimi në vendet e tjera është planifikuar për vitin 2021, njoftoi kompania Rakuten Viber.

Viber deklaron se për përvjetorin e tij të dhjetë, po bën një hap të rëndësishëm në teknologjitë financiare, përveç funksioneve ekzistuese në fushën e mesazheve.

Masa përfaqëson një moment historik në zhvillimin e mëtejshëm të një platforme gjithëpërfshirëse për të përmbushur të gjitha nevojat e përdoruesve të saj, ndërsa zbaton masat më të mira për të mbrojtur privatësinë e tyre.

Funksioni i pagesës së Viber përmes chat-robotëve të autorizuar do t’ju lejojë përdoruesve të paguajnë për produktet dhe shërbimet e tregtarëve në mënyrë të sigurt dhe të drejtpërdrejtë.

Përdoruesit do të kërkohen në rast se banka e tyre miraton të regjistrojë kartën e tyre të debitit ose të kreditit në portofolin e tyre elektronik, duke e bërë të disponueshëm opsionin e pagesës përmes çdo bot-bisede të zhvilluar në ndërfaqen e programimit të bot-chat të Viber (API).

Nga ana e shitësit – kompanitë që duan të pranojnë pagesa në këtë mënyrë lidhen me një ofrues të shërbimit të pagesave që mbështet këtë lloj transaksioni financiar, krijojnë një bot-chat në Viber dhe mundësojnë pagesa në këtë mënyrë. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts