Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

“Die Hard”: Bruce Willis në rolin e John McClane në një reklamë gazmore baterish

Aktori amerikan Bruce Willis përsëriti rolin e tij të preferuar të John McClane nga seriali “Die Hard” (Die Hard) në një reklamë për bateritë e makinave me të njëjtin emër – DieHard.

Videoja dy-minutëshe e mbushur me aksion i bën homazh franshizës popullore, me John McClane duke u përballur me armiqtë e vjetër dhe duke u takuar me miqtë po të vjetër, për të instaluar një bateri të re DieHard në makinë.

McClane kapërcen të gjitha pengesat për të këtë. Ai blen një bateri të re, sulmon nëpër vitrinën e dyqanit, rrëshqet nëpër ajër, të gjitha për të simuluar skena të njohura nga filmi, pastaj ndryshon baterinë, e pastaj….

Në reklamën e re, rolet kameo interpretohen nga Devoro White, i cili luajti shoferin e limuzinës Argyll në filmin origjinal dhe Clarence Guilliard, hakeri terrorist Theo në pjesën e parë të “Die Hard”. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts