Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Detaji: ora në dorën e një none

Kryeministri Rama ka publikuar në faqën e tij të FB zyrtar një vizitë në një biznes familjar në Fushë Krujë, ku ndër të tjera takohet përzemërsisht dhe me një grua në moshë, një none, e cila, siç mund të shihet, mban në dorë një orë burrash.

Me hamendje, duket si një Seiko 5, nga ato që ishin të rralla në duar e shqiptarëve në mesin e viteve ’80, ku luksi përfaqësohej nga Superatlantik.

Interesant në fillim është pra fakti se nona mban orë, gjë që të çon të mendosh se dhe mund ta ketë vënë dhe enkas për  takimin me të madhin e qeverisë, e pastaj ajo që ora është burrash e jo grash. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts