Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

COVID-i, Basha angazhohet të “ndihmojë” qeverinë: propozimet e opozitës, shmangie e katastrofës!

Kreu demokrat Basha mblodhi “ekspertët e tij” në PD, duke e cilësuar si “prag-katrastrofe” situatën e COVID në Shqipëri, e kjo sipas tij jo për faj të virusit por të qeverisë.

“Jemi përballë një katastrofe shëndetësore, për shkak të hapjes së shkollave dhe gripit të sezonit. Ju kërkoj që e gjithë eskpertiza dhe konstatimet që kemi bërë gjatë kësaj kohe, të përfundojnë në një dokument konçiz pune që do ia paraqesim, se pavarësisht se ç’ka ndodhur deri tani nuk është momenti që të themi vetëm ‘kjo nuk bën’…”, tha Basha, referuar pra një “ndihme” që do i japë qeverisë me idetë e forcës së tij.

“Për t’u thënë se çfarë duhet të bëjmë një orë më parë se ka kohë për t’u marrë se kush ka përgjegjësitë. Po t’i kishin vënë veshin paketës së parë që ne propozuam nuk do ishim këtu. Të bëjmë një përpjekje tjetër për të rreshtuar qartzai prioritet të menjëhershme që të lënë propagandën, dhe t’i dalin para të keqes që do pllakosë vendin”, vijoi Basha. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts