Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

I REFUZUARI/ Zgjedhjet e “blera”: kur Rusmajli kërkon prova nga ish-partia e tij

Ilir Rusmajli, ish një nga figurat qendrore të PD-së, tani anëtar i KAS, u kërkoi përfaqësuesve demokratë të ofrojnë prova konkrete për vjedhjen e pretenduar të zgjedhjeve.

Kujtojmë se PD, nga e cila Rusmajli është larguar prej kohësh, nuk pranoi që një ndër juristët e saj më të aftë të jetë kreu i KQZ-së.

Tani, në pozicionin aktual, ja si dialogon ai me një përfaqësues të opozitës në KAS.

Marash Logu: PD mendon që është shumë e qartë në qëndrimet e saj.

Ilir Rusmali: Mund të na thoni në rrethin e provave që keni për sa raste bëhet fjalë për blerje votash?

Marash Logu: Për të gjitha rastet të shitblerjes së votës kemi depozituar kallëzime penale. Ne kemi denoncuar raste të shumta të blerjes së votave.

Ilir Rusmali: Përgjigjja juaj është raste të shumta, e kam të qartë.

Marash Logu: Kjo është arsyeja që ne i sjellim këto kallëzime që i kemi depozituar që në datën 7 prill. SPAK me siguri ka kryer hetime dhe ne ju kërkojmë vazhdimisht ju që merrni informacion nga prokuroritë. Cila është arsyeja që ju refuzoni të merrni prova nga SPAK?

Ilir Rusmali: Këtë nuk e dini ju. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts