Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Të gjitha rolet e Demir Hyskës, edhe në një album fotografik

Ditë më parë, ndërroi jetë një ndër aktorët më të njohur shqiptarë të skenës dhe kinemasë, Demir Hyskja. Ai përbën në vetëvete një epokë, që së bashku me të tjerë, po soset dalëngadalë. Më poshtë, ju mund të mësoni të gjitha rolet e luajtura nga i ndjeri në vite, të ofruara në një variant grafik, si dhe një fotomontazh të atyre roleve. Të gjitha të përgatitura nga  hulumtuesi i apasionuar Fetah Biza, djali i aktorit të mirënjohur të teatrit Skampa, Hysen Biza. /tesheshi.com/

rolet   

auto pjese dak

Related posts