Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Siriani që pranoi të qendronte në Halep për t’u kujdesur për macet

Alaa Jaleel ka rrezikuar jetën e tij çdo ditë duke pasur në mendje një qëllim të vetëm: t’u sigurojë ushqim dhe strehë atyre që janë në nevojë.

Edhe kur shumica e fqinjëve, famlijarëve dhe miqve e lanë qytetin e Halepit, ky burrë zgjodhi të qendronte në mënyrë që të kujdesej për kafshët shtëpiake që kishin mbetur pa shtëpi si pasojë e ikjes së njerëzve.

Sot, Alaa kujdeset për më shumë se njëqind felinë, përfshirë një mace që ia ka sjellë një vajzë e vogël, familja e të cilës u detyrua ta lërë vendin.

“I premtova asaj vajze se do t’ia ruaja macen deri sa të kthehej përsëri,” thotë ai. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts