Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Premtimet e pambajtura të Kryeprokurorit

Kryeprokurori i Republikës, Adriatik Llalla foli sërish duke paralajmëruar një furtunë arrestimesh për valën e terrorizmit që kaploi vendin e arritën kulmin me eksplozivët në shtëpinë e ministrit të Brendshëm. “Prokuroria shqiptare për të gjitha ngjarjet ka filluar dhe po vijon hetimet në bashkëpunim me të gjitha strukturat shtetërore që ka në varësi, Policinë e Shtetit, SHISH dhe besoj se shumë shpejt do të kemi të dhëna konkrete për ngjarjet të cilat kanë shqetësuar dhe kanë tronditur vendin”, deklaroi Llalla, në një takim në Shkodër.

Në fakt kryeprokurori ka folur edhe dy herë të tjera: njëherë kur ka premtuar se do të bënte arrestime aq të mëdha kundër korrupsionit sa këto do të jepnin impact për integrimin e Shqipërisë në BE. Ndërsa më pas foli duke shpallur se një ministër aktual është në hetim. Kanë rrjedhur shuë ujë nga këto deklarata dhe njerëzit i kanë dëgjuar vakët si copa frazash ashtu për të larë gojën. Në Shqipëri flasin të gjithë, jo vetëm politikanët dhe moderatorët apo analistët, por edhe prokurorët, policët, hetuesit. Po kriminelët?! Jo ata skanë pse të flasin. Të bëjnë gjëmën….Në fakt këtë duhet të bëjnë edhe Prokuroria edhe shërbimi sekret SHISH. Pa fjalë dhe thesin plot…

auto pjese dak

Related posts