Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Mosha perfekte: këto janë vitet më të mira për të lindur

Koha e duhur për të pasur një fëmijë është çështje e zgjedhjes suaj, por tani është vërtetuar shkencërisht se cilat vite janë më të mirat për të.

Ndërsa disa thonë se është më mirë të kesh fëmijë në të njëzetat, të tjerët këshillojnë që është mirë t’i kesh edhe në të dyzetat. Sidoqoftë, problemet shëndetësore janë një anë e keqe e të dy viteve, theksojnë ekspertët.

Sipas rezultateve të studimit nga Dr. John Mirowsky nga Universiteti i Teksasit, mosha perfekte për të lindur është 34 vjeç.

“Në këtë moshë, gratë janë optimale të shëndetshme dhe të gatshme për shtatzëni”, tha Dr. Mirowsky i cili erdhi në rezultate bazuar në intervistat me 1,800 nëna, duke u bërë atyre pyetje në lidhje me shëndetin e tyre aktual.

Ekspertë të tjerë ranë dakord me përfundimin e tij, duke shtuar se gratë në këtë moshë kanë një sasi ideale energjie dhe janë mjaft të pjekura dhe përgjegjëse për rritjen e një fëmije.

Bëhet fjalë gjithashtu për njerëz më të qëndrueshëm financiarisht në marrëdhënie më të shëndetshme emocionale, theksuan autorët e studimit. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts