Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Mësuesi krijon “Klubin e Zotërinjve” për djemtë me një prind

Raymond Nelson është mësues në një shkollë fillore në Karolinën e Jugut. Ishte një periudhë kur ai nuk arrite t’i bënte nxënësit që të silleshin si duhet në klasë.

Kështu, atij i lindi ideja e hapjes së “Klubit të Zotërinjve”. Mësuesi solli xhaketa, jelekë dhe kravata për të gjithë fëmijët që nuk i kishin ato dhe filloi t’u mesonte atyre disa mësime mbi jetën.

Çdo javë ata diskutojnë mbi një temë të ndryshme, si të lidhësh kravatën për shembull, si t’u flasin më të moshuarve dhe si të sillen ndaj motrave, nënës apo mësuesve.

Një kod strikt i veshjes i futur nga Nelson shërben si mjet pë të ushqyer vetëdijën e studentëve, pasi një përson me një kostum nuk sillet si harbut.

“E di që shumë prej tyre kanë vështirësi dhe përpiqen shumë pasi nuk e kanë imazhin e një mashkulli në shtëpi. Prandaj dua që të rriten e të mendojnë për gjërat që u mësoj,” tregon Nelson. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts