Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Mesazhi i parë i Mbretëreshës Elizabeth pasi vdekjes së Filipit

Mbretëresha Elizabeth, 94 vjeçe, bëri njoftimin e parë pas vdekjes së burrit të saj, Princit Filip, përmes mediave sociale.

Elizabeth publikoi një fotografi të portretit të tyre të përbashkët nga 2016, me një citat të krijuar me rastin e përvjetorit të tyre të artë të martesës nga 1997.

“Thjesht, ai ishte forca ime dhe ka qëndruar kështu gjatë gjithë këtyre viteve. Unë dhe e gjithë familja dhe ky vend, por edhe shumë të tjerë i detyrohemi atij shumë më tepër sesa do të kërkonte ai, ne i detyrohemi atij më shumë sesa do të dimë ndonjëherë,” shkruan Mbretëresha.

Duka i Edinburgut vdiq më 9 prill në moshën 99 vjeç në shtëpinë e tij në qarkun e Berkshire.

Mbretëresha kaloi në 74 vjet e martuar me Philip. Dashuria e mbretëreshës dhe princit kaloi nëpër sprova të ndryshme, por ishte aq e fortë sa që ata kapërcyen të gjitha pengesat.

Ashtu si më 20 nëntor 1947, ata qëndruan pranë njëri-tjetrit dhe i premtuan njëri-tjetrit dashuri të përjetshme dhe besnikëri në të mirë dhe të keq. Mbretëresha dhe burri i saj, i cili ishte pesë vjet më i madh, nuk mund ta fshihnin dashurinë e tyre deri në ditën e fundit. /tesheshi.com/

 

 

 

auto pjese dak

Related posts