Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

EOF: Të rrezikshme për shëndetin dy shtesa dietike të njohura

Me njoftimin e saj zyrtar, Agjencia Kombëtare e Barnave (EOF) tërheq vëmendjen e konsumatorëve për dy shtesa ushqimore, veçanërisht të përhapura në Greqi.

Sipas një njoftimi zyrtar të Agjencisë Kombëtare të Barnave (EOF), dy shtesa dietike specifike u gjetën që përmbajnë substanca aktive farmaceutikisht që nuk janë të shënuara në etiketën e tyre, dhe mund të shkaktojnë reagime serioze në trup.

Këto janë shtesat ushqimore të mëposhtme, të cilat shpërndahen në Greqi përmes internetit: Premium OrgaZen 7000 dhe Ginseng Power 5000.

Sipas njoftimit të EOF, u zbulua se ato përmbajnë substanca aktive farmaceutikisht sildenafil dhe tadalafil. Këto nuk janë vlerësuar për sigurinë dhe efikasitetin.

Prandaj, përdorimi i tyre përbën një rrezik serioz për shëndetin e përdoruesit.

Konsumatorët nxiten të jenë vigjilentë, në mënyrë që në rast se ata posedojnë produkte specifike, të mos i përdorin ato dhe të informojnë menjëherë AEO, përmendet në njoftimin përkatës të Agjencisë Kombëtare të Barnave. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts