Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Will Smith: Dhuna e tim eti që më bëri aktor

Aktori i famshëm Will Smith zbuloi në një intervistë të re se si dhuna në familje që ai përjetoi si fëmijë e çoi atë të zhvillonte mekanizma mbrojtës jo të shëndetshëm që më vonë ndikuan në jetën dhe karrierën e tij profesionale.

“Babai im ishte i dhunshëm. Kështu që misioni i gjithë krijimit të Will Smith – qesharak, zbavitës, budalla – ishte të sigurohesha që babai im ishte argëtuar aq shumë sa të mos dëmtonte nënën time ose askënd në shtëpi”, i tha Smith psikologut Dr. Ramani Durvasuli, si i ftuar në episodin e emisionit Red Table Talk.

Në pamundësi për të ndaluar dhunën e babait të tij ndaj nënës së tij, Smith u përpoq me ndjenjat e papërshtatshmërisë si një djalë. Kjo është arsyeja pse, kur dikush u përpoq ta sulmonte, ai interpretoi, kërceu dhe bëri humor, që siç thotë ai, ishte “mekanizmi i tij mbrojtës”.

Por ai e pranon që si fëmijë arriti në përfundimin se nëse lëndonte ai i pari njerëzit përreth tij, ata nuk do të ishin në gjendje ta lëndonin atë.

“Nëse të lëndoj mjaftueshëm, nuk do të jesh në gjendje të përgjigjesh,” vazhdon ai. /tesheshi.com/

 

 

 

auto pjese dak

Related posts