728 x 90 Leaderboard

Videoja që ndan rrjetet sociale: A është kjo torturë e kafshëve?

Në fund të vitit të kaluar, në rrjetet sociale u shfaq një video që tregon një majmun që ushqente një tjetër majmun të vogël.

Nuk do të ishte asgjë e diskutueshme sikur majmunët të mos ishin veshur si qenie njerëzore, dhe nëna të ushqente të voglin nga shishja, gjë që ngriti shumë pyetje mes përdoruesve të rrjetit social.

“A janë majmunët të trajnuar për të vepruar kështu, larg natyrës dhe habitatit të tyre natyror”, pyeste një përdorues.

Ndoshta, megjithatë, është në pyetje një strehimore në të cilën këta majmunë gjetën strehim dhe shpëtim.

Shikoni videon dhe jepni vetë një konkluzion./tesheshi.com/

Related posts