VIDEO: Ajo që bën ky shofer piruni është mahnitëse

Ka ndodhur e ndodh që njerëzit të shfaqin aftësi të rralla, sidomos dhe me elementë cirku, pa qenë profesionistë me patjetër.

Kështu, një burrë në Kinë, drejtues i një makine të tipit pirun, arrin të japë spektakël të rrallë me rrotat e trasha të mjetit.

Shikojeni këtë video…/tesheshi.com/

Impressive forklift skills

Impressive skills: Man in Shandong, China switches on a smartphone with a fork truck.

Posted by China Xinhua News on Wednesday, 12 December 2018

auto pjese dak

Related posts