Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Varrimi i Aneta Ramës, Edi dhe Olsi: jo dyndje në ceremoni, e kufizuar për hir të shëndetit

Vëllezërit Edi e OIsi Rama njoftuan një varrim të nënës së tyre Aneta nën kritere pandemike. Në një mesazh publik, ata kërkojnë që ceremonia të jetë ngushtësisht familjare, në respekt të masave anti-koronare

Përulësisht u lutemi familjarisht mirëkuptim të gjithë të afërmve e miqve të mirë, për pamundësinë e pritjes së ngushëllimeve e të ceremonisë së përcjelljes së nënës sonë në banesën e fundit, në kushtet e detyrimit për të respektuar rregullat e mbrojtjes së shëndetit të gjithësecilit.

I falenderojmë të gjithë për mesazhet prekëse që vazhdojnë ta na vijnë për humbjen e nënës sonë të shtrenjtë dhe e vlerësojmë shumë respektin e mirëkuptimin e kujtdo që do të donte të ishte edhe fizikisht pranë nesh në këtë ditë të vështirë. Edi dhe Olsi Rama”, thuhet nga dy vëllezërit që sot humbën nën e tyre. /tesheshi.com/

 

 

 

auto pjese dak

Related posts