Serbi: tension njerëzor për pula me çmim të lirë

Rrjetet sociale në Serbi u përmbytën me pamje nga hapja e një rrjeti dyqanesh ku ofrohen produkte ushqimore mes çmim të lirë, mes tyre dhe pula.

Mes tyre ka dominuar ajo në Leskovc, ku pulat e lira pëfr pak se nuk shkaktuan përplasje mes klientëve. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts