Pishinat më të mahnitshme natyrale në botë (foto)

Pishinat dhe banjat që të gjitha të shpikura nga njeriu, i përafrohen deri diku këtyre rezervuarëve të jashtëzakonshëm natyralë, të krijuar, formësuar dhe formuar nga forcat natyrore, e të përmbytura me ujë nga nëntoka apo ujëvarat. Disa janë më të mira se parqet e ujit.

auto pjese dak

Related posts