Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Përkthyes shqiptarë në programin “Schritte” dhe bursa e parë “Ardian Klosi” për vitin 2015.

Anrila Spahija është fituesja e bursës “Ardian Klosi” 2015 në Literarisches Colloquium Berlin – Bursa më e re e dedikuar për përkthyes shqiptarë, falë bashkëpunimit të rrjetit TRADUKI me Ministrinë e Kulturës.

Që prej vitit 2007 fondacioni “S.Fischer” jep bursën „Schritte“ (Hapa) që parashikon një qëndrim njëmujor në Literarisches Colloquium Berlin (LCB) për përkthyes të letërsisë së hapësirës së gjuhës gjermane në vendet e Evropës Juglindore dhe Turqi. Lexoje të plotë.

auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com