Një gol kalçetoje i bërë hit në rrjete

Njihet spektakli që ofrohet në futbollin e fushave të voglave, apo ndryshe kalçetove, ku për shkak të hapësirës së kufizuar, lojtarët imponohen  me një stil tjetërlloj nga ai i futbollit klasik.

Ndaj dhe golat që vijnë prej atyre janë të jashtëzakonshëm nganjëherë. Një i tillë u shënua së fundi nga  portugezi Ricardinho, një nga më të mirët në botë.

Ja goli i tij i bërë hit në rrjete…

auto pjese dak

Related posts