Një aksident llahtarë: a besoni se shoferi mund të ketë mbijetuar?

Në rrjetet sociale, u shfaq një skenë e një aksidenti tjetër të tmerrshëm nga Rusia.

Në videon që është bërë në Vladivostok, në pjesën më juglindore të vendit, shihet një Toyota Land Cruiser, e cila hyn me shpejtësi të lartë në një parakalim duke humbut më pas kontrollin dhe dalë nga rruga. Gjatë përplasjes me anësoret, shoferi fluturon në ajër së bashku me një gomë dhe plandoset në asfalt si të qe një leckë.

Por a ka mbijetur? Vështirë të besohet që po. Në fakt ka mbijetuar…/tesheshi.com/    

auto pjese dak

Related posts