Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Ngushtim laku: BE zgjeron sanksionet ndaj regjimit të Asadit

Bashkimi Evropian ka zgjeruar sanksionet ekzistuese të vendosura ndaj regjimit të presidentit sirian Bashar al-Asad.

Këshilli Evropian njoftoi sot se tetë sipërmarrës dhe dy kompani janë regjistruar në subjektet e sanksionuara nga Siria.

Deklarata thoshte se ata ishin individë dhe subjekte që kryejnë projekte të ndryshme mbi pasuritë e siranëve të zhvendosur dhe që ofrojnë përfitime të drejtpërdrejta për regjimin e Asadit.

Bashkimi Evropian aktualisht ka 277 persona fizikë dhe 71 persona juridikë në listën e personave të sanksionuar në Siri.

Të gjithë janë të ndaluar të hyjnë dhe të shfrytëzojë ndonjë pronë të BE-së.

Sanksionet e BE për regjimin e Asadit përfshijnë kufizime në investime, ndalimin e importit në Siri të të gjitha pajisjeve dhe teknologjisë që mund të përdoren për qëllime lufte dhe një embargo për importet dhe eksportet e naftës. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts