Mësuesi i matematikës që fiton miliona admirues (video)

Disa mësues nuk e shohin profesionin e tyre si punë rutinore për të mbushur orarin zyrtar, por ata janë një hap përpara duke krijuar vetëdije. Njëri prej tyre është Eddie Woo, mësues i matematikës që jeton në Australi.

Mësuesi Woo ka fituar tifozë në mbarë botën me mësimet e matematikës së tij, duke i postuar shpjegimet në rrjetin YouTube.

Woo kohët e fundit fitoi çmimin “Hero” të Australisë dhe ishte finalist i Çmimit Global të Mësimdhënësve.

Nëpërmjet videove të tij në YouTube, ai ka trajnuar mësues matematike, duke futur në mes edhe argëtimin dhe duke fituar dashurinë e miliona edukatorëve matematikorë në mbarë botën.

Administrata shtetërore e Australisë në New South Wales, e cila nuk ka qenë indiferente ndaj arritjeve të pashmangshme të Woo, ka dhënë gjithashtu titullin “Super-mësues”, që do të thotë një udhëheqës inovativ në mësimin e matematikës.

Woo mori edhe titullin e Australisë 2018 “Hero” dhe u përzgjodh nga Fondacioni Varkey Foundation si një nga 10 mësuesit më të mirë në botë.

Falë dhënies së titullit të super-mësuesit, mësuesit e tjerë do të jenë në gjendje të përfitojnë nga teknikat unike të mësimit të matematikës së Woo./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts