728 x 90 Leaderboard

Limuzinat më të veçanta në botë (foto)

Limuzinat janë nga ato lloj automjetesh që nuk mund t’i përdorësh lehtësisht në përditshmëri, por vetëm në disa raste të veçanta dhe evente speciale në jetë, siç mund të jetë mbrëmja e maturës, dita e fejesës apo martesës si dhe evente gala.

Këto që do të shikoni më poshtë janë disa prej limuzinave më të çuditshme në botë. Mes tyre do të gjeni ato që janë krijuar enkas për përdorim nga presidente apo sulltanë, të bëra tërësisht me dorë apo edhe me materiale të vështira për ndërtim dhe tejet të shtrenjta.

Të gjitha kanë shumë rrota dhe brenda mbajnë televizorë, minibare, etj. Më poshtë gjeni disa prej tyre./tesheshi.com/

Batmobile – $4.2milionGoing to great lengths: Taking their love for Batman and Robin one mile further, one movie enthusiast went about building a Batmobile limousine

The American Dream – $4milionThe American Dream (seen at the back) is the creation of car collector and designer Jay Ohrberg. The white supercar, adorned with patriotic flags, is tipped to be the world’s longest limo, stretching for 100ft, and has 26 wheels

Mini limo – $1.35milionA not so miniature stretch Mini Cooper was reportedly ordered by a celebrity from Kazakhstan. The vehicle - priced at around $1.35million - was decked out with televisions and lots of bling

The Midnight Rider – $2.5milionThe Midnight Rider is officially the world's heaviest limo according to the 2011 Guinness Book of Records and could also be the biggest

Jet limo – $1milionOne aviation enthusiast went about converting a Mercedes bus into a limousine with a Boeing 727 shell. The 53-foot-long vehicle has capacity for 50 people with in-flight features including a TV and full bar

Tank limo – $5,000 në ditëUK-based company Tanks-a-lot has a limo tank for rent, priced at around $5,000 a day. The armoured vehicle is apparently popular with wedding and birthday parties, with revellers keen to make a grand entrance

Mercedes-Benz S-600 Pullman Guard – $1.6millionMercedes-Benz took the Mayback to a whole new level with a 5.5 tonne armoured stretched limousine version called the S600 Pullman Guard

Ultra Kustom Coach – $1.8milionThis limousine, built by Ultra Kustom Coach, cost a cool $1.8million, with it engineered to seat 38 people and bend in the middle for cornering

El Dorado Cadillac limo – Nuk është përcaktuar çmimiA 1982 sky-blue El Dorado Cadillac underwent some major stretching. A team of engineers went about converting the car into an 18-wheel pleasure palace complete with two colour televisions, three telephones, a videotape recorder, sun deck and spa

The Sultan of Brunei’s Custom Rolls Royce – $14milionThe Sultan of Brunei, Hassanal Bolkiah, lays claim to one of the world's biggest collection of cars and one of his more unusual specimens is a custom Rolls Royce Silver Spur limousine

Related posts