728 x 90 Leaderboard

Kur kafshët të mësojnë si të bësh selfie

Trendi i “selfieve” ka “infektuar” edhe kafshët.

Në këtë përmbledhje kanë hyrë fotografitë më të mira të kafshëve, nga mijëra të tjera që janë dërguar nga mbarë bota.

Trendi i vetë-fotografimit ka marrë dhenë, përkundër faktit që dikujt mund t’i duket si diçka e tepruar apo dhe narcisoide.

Por, kush ka mundur të besonte se ky trend do të bëhet i popullarizuar edhe në mesin e kafshëve dhe shpezëve?

Madje, shumëkush i vlerëson selfiet e kafshëve si më të mira se ato të realizuara nga njerëzit./tesheshi.com/

Related posts