Kolumbi: 60 vjet burg për këtë përbindësh të abuzimit me 276 fëmijë (video)

Juan Carlos Sanchez Lattore i Kolumbisë u dënua me 60 vjet burg pasi ai pranoi se kishte abuzuar seksualisht me 276 fëmijë.

Abuzimi në tregues mizorë, ka ndodhur në periudhën 2007-2008.

Videot e abuzimit publikoheshin rregullisht në internet dhe paraqiteshin si Big Bad Ëolf.

Ai u arrestua në Venezuelë pas pesë vjetësh zhvendosjeje në këtë shtet.

Gjatë gjykimit, ai pranoi se kishte abuzuar seksualisht me 276 vajza dhe djem.

Prokurorët thonë se i ka kontaktuar viktimat në internet dhe më pas është takuar me ta në qendrat tregtare ku iu ka dhënë para në këmbim të raporteve seksuale.

Pamje nga ekstradimi i tij në Kolumbi. /tesheshi.com/

 

 

 

auto pjese dak

Related posts