Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Kësti i 6-të për ish-të përndjekurit ndahet në fund të dhjetorit

Të gjithë ish-të përndjekurit që janë gjallë do të përfitojnë këstin e 6-të të dëmshpërblimeve deri në fund të muajit dhjetor. Ministria e Financave ka bërë publike njoftimin dhe listën e dokumentave që duhet të dorëzohen nga vetë ish të dënuarit, ndërsa sqaroi se gjatë muajit janar do të vijohet edhe me këstin e 7-të

Pagesa do bëhet për vetëm për ish-të dënuarat politike gra, ish-të dënuarit politikë, që kanë moshën mbi 75 vjeç me hyrjen në fuqi të këtij ligji, ish-të dënuarit politikë, të cilët vuajnë nga sëmundje të rënda, ish-të dënuarit politikë, që kanë pasardhës në moshë të mitur dhe ata që nuk jetojnë dhe që kanë trashëgimtarë të radhës së parë, të cilët janë 75 vjeç.

Aplikuesit duhet të dërgojnë dokumentet për të përfituar dëmshpërblimin dorazi ose me postë, në ministrinë e Financave./tesheshi.com/  

 

auto pjese dak

Related posts