728 x 90 Leaderboard

Hiqini menjëherë këto lloj shapkash, mund ta pësoni shumë keq

Nga një studim në Gjermani, ka rezultuar se sandalet me material plastik janë shumë të rrezikshme, dhe shkaktare të disa lloje kancerave. Vetë plastika përmban materiale kancerogjene.

Studiuesit kanë testuar dhjetë sandale të bëra nga materiale të plastikës, dhe kanë zbuluar se sandalet përmbajnë 60 për qind PAH (hidrokarbone aromatike policilike. Prandaj, sandalet paraqesin rrezik ndaj shëndetit të njeriut për shkak të substancave kancerogjene që kanë.

Kështu që ju këshillojmë, mos i vishni këto lloj sandalesh dhe shapkash./tesheshi.com/

Related posts